Zboară cu peste 93 km/h şi poţi atinge NORII cu ajutorul lui, iată invenţia care va înlocui maşina, avionul şi celelalte mijloace de transport! Nu îmi vine să cred când mă uit la el…

Se pare că viitorul apropiat ne rezervă surprize uluitoare în privinţa modalităţii de deplasare pe care o vom folosi, renunţând complet la automobile, avioane sau vapoare. Flyboard Air este cea mai nouă invenţie în acest domeniu şi este rezultatul a patru ani de muncă asiduă a francezului Franky Zapata. După cum arată şi imaginile următoare, acest dispozitiv permite deplasarea unei persoane pe calea aerului, ridicând-o la înălţimea maximă de 3 mii de metri şi având capacitatea de a circula cu o viteză impresionantă, uşor adaptabilă, de 93 kilometri pe oră. Această invenţie pare a fi un prototip inspirat din filmele SF şi este incredibil că în câţiva ani vom putea avea acces la un asftfel de mijloc de transport.

Iată un videoclip demonstrativ în care acest tânăr curajos experimentează frumuseţea şi utilitatea noii invenţii. Pe mine m-a convins! Abia aştept să apară în magazine!