Va trebui sa las fiecare lumina aprinsa in seara asta din cauza acestor povesti infricosatoare!

O multime de povesti teribil de înfiorător circula prin societate în jurul Halloween-ului.

Oamenilor le place să se simtă speriati, chiar dacă stiu ca povestile despre fantome si spirite nu sunt adevărate …
Dar aceste povesti de lângă foc nu sunt doar fictiune. Fiecare are putin adevăr in ea. Desi nu putem dovedi că acestea au avut cu siguranță loc, va recomandam sa le cititi.
… si lăsati lumina aprinsa în seara asta.

1) Ourang Medan
In februarie 1948, cateva nave de langa Indonezia au captat apeluri de primejdie de la un cargobot olandez, SS Ourang Medan. In acel pael un om cu accent englezesc a declarat: “Toti ofiterii, inclusiv capitanul zac morti in camera hartilor si in pod. Posibil ca tot echipajul sa fie mort.” Un mesaj indescifrabil in codul Morse a urmat si apoi s-a auzit un mesaj hidos de final: “Eu mor.” Cand echipele de cautare au ajuns la bord au gasit tot echipajul navei mort, ei aveau ochii deschisi privind spre soare, mainile intinse si o privire de teroare pe fetele lor. Chiar si cainele echipajului era mort. Trupurile pareau nevatamate. Brusc, nava a luat foc si s-a scufundat, stergand orice urma a existentei ei.
12


2) Cel mai mortal numar de telefon
Prima data aparut in Bulgaria in anul 2000, fiecare persoana care a avut numarul de telefon 0888-888-888 a murit intr-o maniera teribila. De fapt, se stie sigur despre 3 oameni: unul a murit dintr-un inceput de cancer, iar ceilalti doi au murit intr-o ploaie de gloante. Numarul d etelefon a fost suspendat definitiv in 2007.
1


3) Omul cu masca
Cartea și filmul ‘Omul cu masca de fier” s-a bazat pe o persoană reală. În 1669, regele Ludovic al XIV-lea a trimis un om la Cetatea de Pignerol care nu a fost acuzat, nici încarcerat, sau condamnat pentru vreo infracțiune. El a trebuit să poarte o mască de catifea și fanoane. I-a fost chiar atribuit un paznic special pentru a se asigura că nu a fost văzut, auzit, sau recunoscut. Dupa ce sa mutat la mai multe penitenciare, omul mascat a murit în 1703, si doar regele Franței a știut cine era sau de ce a fost încarcerat.
2


4) Visul lui Abe Lincoln
Chiar înainte de a fi împușcat, Abraham Lincoln a spus mai multor membri ai cabinetului său, precum și sotiei lui, Maria, despre un vis avut. În visul său, Lincoln a văzut un soldat în picioare langa un sicriu și am auzit oameni plângând. “Cine este mort în Casa Albă?” Lincoln a intrebat un soldat în visul lui. “Președintele”, i s-a spus.
3


5) Geamanul malefic
Edward Mordrake, un bărbat chipeș și talentat, s-a nascut cu o altă față pe partea din spate a capului … cea a unei fete. Deși nu putea mânca sau vorbi, ochii feței se muatu independent de Mordrake și puteau râde chiar și plânge. Edward s-a rugat ca cineva sa-i elimine “geamănul malefic”, dar nici un medic nu a încercat. El s-a sinucis la vârsta de 23 de ani.
4


6) Fratele disparut
La 20 septembrie 1885, un bărbat a primit o scrisoare de la fratele său mort de 13 ani. Scrisoarea îl informa că acesta era bolnav mintal și încă în viață. Scrisul de pe scrisoare se potrivea cu cel al fratelui său, așa că a exhumat sicriul , doar pentru a-l găsi gol. Deși scrisoarea a spus că fratele sau planifica să il viziteze, el nu a venit, și nu altă scrisoare nu a mai primit vreodată.
5


7) Blestemul mormantului mongolului Timur
La 21 iunie 1941, arheologii sovietici au deschis mormântul și au îndepărtat craniul unui pasa mongol Khan numit Timur. Ei au făcut acest lucru în ciuda avertismentelor localnicilor care spuneau ca perturbarea mormântului ar duce la un război mare. A doua zi a fost atunci când Operațiunea Barbarossa a inceput, și a fost cea mai lungă și cea mai brutală invazie efectuata în cursul celui de-al doilea război mondial. Sute de mii de oameni au murit în primele săptămâni.
6


8) Pete sangerii
Elevii de la Școala Primară Riverwood, Sydney s-au întors din vacanța de vară si au găsit, intr-un mod inexplicabil, 1,5 litri de sânge in curtea scolii. Pentru un adult, 1,5 litri este aproximativ 30 la sută din volumul total de sânge. Testele ADN facute până acum ne spun doar că a apartinut unui barbat și ADN-ul nu se potriveste cu nicio persoana din baza de date. Nici o explicație a fost descoperita vreodata pentru acel sânge.
7


9) Film nedevelopat
În 1997, Rita Swift a găsit o rolă de film nedevelopat in timp ce se uita printr-un cufar. Langa acest film era scris “Facute în curtea noastră, 1969.” Primele 16 de fotografii au fost destul de tipice, dar de la fotografia 17 pana la 19 aratau a imagini dintr-un alt timp. Camera a fost o Brownie Hawkeye 20, iar imaginile au fost realizate cu rola 620 de film alb-negru. Cu toate acestea, in ultimele trei fotografii arata ca acestea au fost facute cu o camera obscură și descrie mai multe persoane din 1800 îmbrăcate în haine americane. Prima fotografie este un prim-plan a trei bărbați dansând în apă. Cea de a doua prezintă un animal mare, cum ar fi o vacă sau un bou, iar mai multe persoane stau in jurul lui. A treia o poza cu un foc mare și un grup mare de oameni dansând în cerc.
8


10) Membre posedate
Din copilărie, George Boyer “a vrut să fie cu un singur picior.” Terapeutii l-au convins că această dorință este iraționala, dar la vârsta de 68 de ani, dorința lui bizara a devenit prea urgentă pentru a o mai ignora. El a planificat amputarea, iar când ziua cea mare a sosit, s-a așezat în curtea lui, si-a scos piciorul afară, și a apăsat pe trăgaci. Împușcatura a tăiat doar parțial la nivelul membrelor. Cu sângele tasnind peste tot, a trebuit să lupte pentru a fixa un garou la piciorul zdrobit, apoi a apelat la o ambulanță.După ce l-au dus la spital în viață, omul din Florida a trebuit să convingă medicii sa-i amputeze piciorul, mai degrabă decât sa i-l salveze. După 12 zile, au fost de acord să-l taie … și cu un singur picior George a trait fericit.
9


11) Povestea lui Edgar Allan Poe
În Povestea lui Edgar Allan Poe din 1838, “Aventurile lui Gordon Pym”, trei supraviețuitori ai unui naufragiu l-au ucis si l-au mancat pe companionul lor, Richard Parker. În 1884, trei oameni din viața reală, marinari naufragiați, au fost judecați pentru uciderea celui de al patrulea marinar. Numele lui era, de asemenea, Richard Parker, și a fost, de asemenea, mâncat.
10


12) Ea traieste in pereti
Un bărbat în vârstă de 57 de ani în Japonia a instaurat camere de securitate in casa lui după ce și-a dat seama că o parte din produsele și alimentele sale lipseau. El a vizionat inregistrarea o zi mai târziu și a văzut o femeie mică strecurandu-se dintr-un dulap din dormitor. Ea a mâncat mâncarea, a furat niște bani, și chiar a facut un duș. Înainte de ivirea zorilor, a dispărut în dulap din nou. Gândindu-se ca este un hot, omul a chemat poliția să o raporteze. După o căutare amănunțită, poliția a descoperit ca femeia încă se ascundea în dulap. Ea traia astfel de peste un an, fără ca bărbatul sa-si dea seama.
11