Un tip a gasit un loc secret ascuns in casa lui… Ce a gasit in acel loc e fie o gluma cruda… sau Terifiant

Cand un user pe nume lmbrjack a postat pe un site faptul ca a gasit un spatiu ascuns in podul casei sale ce ducea spre o usa incuiata, internetul sa ales cu o dezamagire masiva.

In ultimi 2 ani cand oamenii gaseau case de bani blocate sau camere, parea ca niciodata nu au intrat in ele sau au primit o dezamagire colosala cand in cele din urma le-au deschis. Gasesti foarte rar un gazilion de dolari sau un Jimmy Hoffa inauntru, din pacate. Dar lmbrjack ne-a impartasit asta, si nu numai a facut-o atat de repede, dar de fapt nu a fost o dezamagire. Ei bine in cea mai mare parte nu total.

Dupa ce sa mutat in urma cu 2 saptamani, ei sau intrebat ce a fost asta. Ei au presupus ca nu a fost nimic, dar au decis sa investigheze.
1


Pentru o zona menita pentru a stoca doar un incalzitor de apa calda, e surprinzator de frumos sa vezi un covor inclus.
2


Daca il urmezi inapoi, exista o usa vopsita in negru.
3


Desigur cu o incuietoare dotata pe ea. Din fericire, lmbrjack nu a fost pe cale de a merge la culcare fara sa stie ce se afla acolo.
4


Odata ajuns inauntru primul lucru pe care la vazut a fost o servieta mare neagra.
5


O alta imagine a servietei.
6


Peretii, podeaua si tavanul sunt acoperite si izolate fonic cu prelate din plastic toate albe. Exista 3-4 prize in camera si o zona mica ridica de marimea unui pat de o persoana. Ciudat pentru o ascunzatoare.
7


O uite, o servieta normala.
8


Inauntru: o cutie de lemn veche,caseta cu bijuterii, plicuri cu bani de hartie din diferite tari si origini, si un lingou de argint, 2 ceasuri, si 2 verighete.
9


10


Acum incepe sa fie un pic ciudat. In interiorul servietei negre sunt niste casete.
11


“Nu, nu, nu, nu”, … asta nu suna bine.
12


6 Casete in total, etichetate I ’94, ’95 II, III ’95, ’95 IV, V, si una neinscriptionata.
13


“Salveaza-te”, scrie in cerneala scursa. CE? Asta este suficient pentru mine ca sa ies de acolo.
Utilizatorul nostru pe nume lmbrjack nu a reusit inca sa vada ce este pe acele casete deoarece nu are nimic care sa mearga castele VHSC, dar o sa vina curand cu noi informatii.
14