Scufundarea Titanicului este destul de faimoasa, dar cu siguranta nu stiai multe lucruri despre Titanic, eu unul am ramas uimit…

Daca te-ai uitat la filmul Titanic cu siguranta crezi ca stii totul despre ce sa intamplat cu adevarat acolo… ei bine nu este asa, sunt multe lucruri pe care nu le stii despre Titanic.

Astazi o sa descoperim multe dintre lucrurile care au fost acoperite in filmul Titanic si nedezvaluite pana acum.
Vasul Titanic a fost unul plin de sperante si fericire, si de foarte multe familii spre o noua viata. Imagineaza-ti ca traiesti in acea era si afli ca unul dintre cele mai mari realizarii ale omenirii a esuat…

1. Dezastrul putea fi ocolit daca capitanul era anuntat de aparitia icebergului cu 30 de secunde mai devreme.
1


2. Un exercitiu era planificat pentru a testa capacitatea barcilor de salvare dar a fost amanat pentru a 2a zi.
2


3. Iti aduci aminte de scena cand muzicantii cantau chiar si in timpul in care vasul se scufunda? Exact asa s-a intamplat si in realitate, acestia au cantat ore intregi pana cand vasul s-a scufundat.
3


4. Milton Hershey cel mai mare producator de ciocolata din acea vreme cumparase bilete pentru a fi pe Titanic, dar si-a amanat excursia pentru o intalnire de afaceri.
4


5. Un supravietuitor Japonez care s-a intors in Japonia a fost numit las deoarece nu a murit odata cu ceilalti pasageri de pe vas.
5


6. Din cele 4 hornuri ale titanicului doar 3 erau functionale… al 3-lea era pus doar de forma pentru a face nava mai impresionanta.
6


7. Bugetul filmului Titanic a fost mult mai mare decat construirea navei Titanic in sine.
7


8. Icebergul care a scufundat Titanicul si-a inceput drumul pe ocean inainte cu 1000 de ani.
8


9. O nava numita “California” se afla in preajma Titanicului dar din cauza lipsei de comunicare aceasta nu a ajuns la timp pentru a salva toti pasagerii.
9


10. Bucatarul sef al Titanicului a supravietuit 2 ore in mijlocul oceanului in apa sub 0 grade din cauza faptului ca consumase foarte mult alcool si acest lucru i-a tinut organele calde.
10


11. Vasul Titanic este singurul vas care a fost vreodata scufundat de un iceberg.
11


12. Multe din barcile de salvare nu au fost umplute la capacitate, daca toate ar fi fost umplute la capacitatea reala, toti pasagerii vasului Titanic ar fi supravietuit.
12