Sapte inventii Vintage care au fost predecesorii Gadgeturilor pe care le iubim astazi

Toata lumea iubeste inventiile noi (chiar daca unii pretind ca urasc schimbarea).

Unele inventii, totusi, indiferent de cat de geniale par, sunt doar inaintea timpului lor. Aceste creatii daca va ganditi la ele poate un deceniu mai tarziu, ar fi fost revolutionare. Din pacate multe dintre aceste inventii geniale au esuat din cauza lipsei de tehnologie pentru a le sprijini sau publicului pur si simplu nu ia pasat).
Dupa cum se dovedeste… multe dintre tehnologiile moderne s-au gandit cu mult timp in urma. Ele pur si simplu nu au primit nici un sprijin in deceniul lor. Dar acum? Sunt obisnuite.

1. Casetofonul in masini parea o idee destul de cool, cu siguranta ar fi trebuit sa faca ceva pentru a opri acul sa nu zgarie discul de vinil daca masina ar fi trecut peste o groapa sau un damb pe drum.
1


2. Acesta este un submarin proiectat in secolul al 19-lea, in mod evident toate bug-urile elaborate. Adica elicea este in mijlocul submarinului. Ceea ce da?
2


3. Chiar si in trecut oamenii erau in cautarea unei modalitati mai convenabile si portabile de a cara cartile. Aici vedem o astfel de inventie care foloseste o lupa pentru a permite utilizarea sa, pentru a citi textele foarte mici.
3


4. Aceasta este un fel de precursor pentru Skype si alte forme de video chat, inceputul oamenilor sa poata sa te vada atunci cand inchizi ochii la povestile lor plictisitoare.
4


5. Aceasta inventie a fost o modalitate pentru ziare sa incerce sa concureze cu radio. Seamana ca un precursor la modul in care majoritatea dintre noi primim noutatile in fiecare zi.
5


6. O harta la incheietura maini? Aceasta este o idee minunata, dar canitatea de mici harti pe care trebuie sa o porti cu tine in jurul maini este un pic cam inconvenient.
6


7. Sa multumim acestei coperti de revista pentru ca a inspirat o multime de jocuri video care incorporeaza controlere inventive pentru a face jocurile mult mai interactive. Multumim copertii de revista.
7