Pe vremuri, nazistii au avut unele idei destul de traznite in inventia armelor

Partidul Nazist controla Germania in timpul unei crize, si in cele din urma comitand nenumarate atrocitati impotriva poporului.

Ei au fost defapt un regim crud. Cu totii stim asta.
Dar cea ce majoritatea oamenilor nu stiu despre nazisti, este ca ei visau modele de armament destul de nebunesti. Slava Domnului ca au fost opriti si nu au avut niciodata sansa de a pune in practica aceste idei…

1. Zeppelin Rammer
Acest aeroplan urma sa fie remorcat de un alt avion. Ar fi fost eliberat de fiecare data cand acesta sar fi apropiat de un avion inamic. Zeppelin Rammerul ar zbura apoi spre avionul inamic tragand rachete catre acesta, si intrun final ciocnindu-se cu acesta folosindu-se de aripiile sale puternice.
1


2. Heinkel He 162
Acest avion a fost conceput pentru a fi foarte usor de produs in masa, si pentru a fi foarte usor de pilotat. Nazistii sufereau de pierderi enorme in randul pilotilor, si aveau nevoie de avioane care erau foarte usor de pilotat, incat si incepatorii sa poata invata repede sa piloteze acest tip de avion.
Aceste avioane sau dovedit a fi extrem de complicate pentru a le pilota, desi in timpul testelor de zbor aripile avionului luau foc.
2


3. Fliegerfaust
Acest lansator de rachete a fost menit sa fie folosit la prabusirea avioanelor care zburau la joasa altitudine. Principalul motiv pentru care a esuat a fost acela ca lansatorul avea o raza scurta de actiune, asa ca puteau tinti cu ele numai avioanele care erau foarte aproape de sol, tocmai din aceasta cauza foarte putine au fost reproduse.
3


4. Junkers Ju 322 Mammut
Acest aeroplan din lemn a fost conceput pentru a fi un inlocuitor pentru avioanele care transporta marfa. Zborul cu acest avion sa dovedit a fi foarte instabil si nefolositor, deoarece tancul pe care acesta il transporta a cazut prin partea de jos a avionului. Din moment ce avionul era construit din lemn, el a fost tocat si folosit drept combustibil.
4


5. Rocket U-Boat
Acesta a fost in mare parte un submarin cu rachete atasat de el. Din cauza lipsei de tehnologie, rachetele erau extrem de greu de ghidat sub apa.
5


6. Taifun
Aceasta racheta a fost conceputa pentru a pune capat intr-un final, macelului facut de catre bombardierele inamice in randul fortelor Germane. Acestea erau rachete nedirijate cu care se tragea asupra avioanelor bombardier.Rachetele erau relativ foarte ieftine si usor de conceput, plus ca erau foarte practice din moment ce bombardierele inamice erau foarte mari si asta a facut ca ele sa fie tinte usoare.
6


7. Panzer VIII Maus
Acest tanc a fost cel mai greu tanc construit vreodata. A fost atat de greu incat si podurile sar fi prabusit sub el, facandu-l astfel destul de inutil.
7


8. Krummlauf
Arme cu care puteai trage dupa colturi ? pare destul de ingenios. Ele erau dotate si cu oglinzi de asemenea pentru ca soldatii care le foloseau sa vada cine vine de dupa colt.
8


9. Fieseler Fi 103R
Acest avion kamikaze urma sa fie pilotat de catre pilotii Germani. Acesta avea atasat o racheta care ar fi produs pagube grave tintei pe care ar fi atinso.
Pilotii ar fi ochit o tinta, dupa care ar fi trebuit sa se catapulteze din avion pentru a evita moartea. Problema a fost ca ejectarea era atat de violenta incat multi piloti au murit in timpul testelor de zbor.
9


10. The Sun Gun
Acest lucru nu a fost neaparat o “arma” in sine, ci defapt o oglinda. Aceasta oglinda ar fi fost trimisa pe orbita si pozitionata strategic astfel incat aceasta ar fi reflectat razele soarelui catre ocean pentru a fierbe apa din el, si la randul sau oceanul sa distruga orase.
10