Pare ca o gradina destul de normala la inceput… dar din ceea ce este compusa imi rupe inima

Singurul lucru rau despre razboi in ziua de azi este ca niciodata nu pare sa se termine, chiar daca conflictul armat cade la o intelegere, efectele de dupa razboi, chiar si instrumentele de razboi par sa schimbe viata tuturor celor implicati.

Acest lucru este tot mai adevarat in locurile in care razboiul nu se termina niciodata, trupuri ale oamenilor morti continua sa apara si familiile sunt distruse. Pentru a ajuta in reamintirea lumii despre acest fapt de baza, dupa ce unul de-al lor a fost ucis in urma protestelor pasnice, cetatenii dintr-un sat mic Palestinian au luat actiune in speranta de a propovadui cuvantul de pace, precum si un final al conflictului.

Locuitorii dintr-un sat Palestinian au plantat flori in sute de grenade cu gaz lacrimogen israeliene uzate, pentru a onora pe cei ucisi in timpul protestelor lor saptamanale impotriva barierei de separare West Bank a Israelului.
APTOPIX Mideast Israel Palestinians


Rezidentii cred ca o gradina neobisnuita poate arata celorlalti ca viata poate izvora din moarte.
2


Si de fapt a fost demarata pentru a celebra viata unui lider protestatar, Palestinian care a fost ucis in 2009, cand o grenada cu lacrimogene la lovit in piept in timpul unei demonstratii.
3


De atunci gradina a devenit un simbol al protestelor Palestiniene impotriva politicilor israeliene in Cisiordania.
4


Si a fost chiar parte dintr-un documentar nominalizat la OSCAR in 2013, numit “Cinci Camere Defecte.”
5


Sperand sa atraga mai multa atentie la efectul umanitar al acestui conflict si ajutand la incheierea acestuia.
Conflictul din Orientul Mijlociu este incredibil de complicat, cu ambele parti avand ranchiura una fata de cealalta de foarte mult timp in urma. Desi nu exista o solutie simpla pentru problemele lor, poate aceste imagini si mesajul pe care il transmit, pot ajuta in ai aminti acelor lideri ca mai presus de orice, razboiul este o solutie teribila pentru toata lumea, si ca oamenii pot rezolva divergentele fara sa recurga la violenta.
6