O femeie Brazilianca face o descoperire socanta despre parintii ei… si sotul ei

Multi oameni sunt apropiati cu sotul lor, adica, adica sau casatorit cu un motiv, dar acest cuplu sunt chiar mai apropiati decat isi dau seama.

Sunt de fapt mai aproape decat si-au dorit vreodata sa fie.
Leandro si Adriana au fost impreuna de aproape un deceniu. Cu toate acestea, casatoria lor a devenit stancoasa cand Adriana sa reunit cu mama ei de nastere pe un radio show Brazilian. Cei doi au descoperit ca, in afara de a fi sot si sotie, ei sunt de fapt frate si sora.

Cand Adriana a aflat ca ea era casatorita cu fratele ei, ea a izbucnit in lacrimi. Leandro si ea nu au avut doar o viata impreuna, dar si o fiica in varsta de 6 ani, de asemenea. In timp ce unii probabil s-ar fi ingrijorat de modul public in care a aflat de faptul ca este casatorita cu o ruda de sange, si la s-ar gandi publicul daca ar auzi, cea mai mare preocupare a Adrianei a fost ca sotul nu o va mai iubi.
1


Asta cu siguranta nu a fost cazul. In ciuda a ceea ce au aflat, Leandro si Adriana intentioneaza sa ramana impreuna pentru totdeauna, desi ei recunosc ca lucrurile nu ar fi ajuns unde sunt, daca ar fi stiu ca erau frate si sora.
2