Mormintele pentru aceste 5 trupuri au fost excelent de bune. Nu sau descompus aproape deloc

Atunci cand mori corpul tau se va dezintegra.

Din când în când, se pot întampla lucruri ciudate si un corp poate ramane mai mult sau mai puțin intact pentru sute sau chiar mii de ani.
Acestea sunt 5 corpuri care refuza sa se dezintegreze intr-un mod obisnuit in care o fac de obicei orice corp omenesc,si or sa te sperie afara din cale.

1.) La Doncella.
O fata de 15 ani (sud-americanca) a fost ucisa in urma cu 500 de ani drept jertfa religioasa pe una din partile unui munte prezent si in zilele noastre din Argentina. Cand cercetatorii au descoperit corpul ei in 1999, sa determinat ca moartea ei a survenit de la o singura lovitura grea primita in cap.
Datorita temperaturilor scazute si deficitului de oxigen, si mai ales al aerului uscat al muntilor Anzi, corpul fetei a fost bine conservat deoarece clima aspra a ajutat la acest lucru. In timp ce numele ei este pierdut in trecut, porecla ei este “La Doncella” care inseamna “Fecioara.”
1


2.) Sfanta Betina Zita.
Zita a fost renumita pentru faptul ca era o persoana foarte blanda si sufletista, (intr-un cuvant o persoana cu suflet mare,bunatatea ei nu cunostea limite)
Oamenii credeau atat de mult in ea incat un mic cult religios sa format in jurul ei. A murit in 1272. 300 de ani mai tarziu cand corpul ei a fost exhumat, a fost gasit foarte bine conservat, si se mai spunea ca parea vie.
De atunci corpul ei a fost mumificat si mutat intr-un mormant de sticla expus in Biserica Bazilica San Frediano în Lucca, Italia.
2


3.) Dashi-Dorzho Itigilov.
Itigilov a fost o lama budist din Rusia, care a murit in 1927. Circumstantele mortii sale sunt destul de remarcabile.El a cerut colegilor sai Lama sa inceapa procedurile de inmormantare inca de pe timpul in care el era inca in viata, si de asemenea pentru a medita.A murit in timp ce medita in pozitia lotus, iar colegii il pregateau pentru inmormantare.
De asemenea, el a cerut ca trupul sau să fie exhumat după mai multi ani. Incepand cu anul 2002, corpul sau este înca bine conservat, posibil un pic distorsionat din cauza sarii in care a fost ambalat.
3

4


4.) Sfanta Catherine Laboure.
Sfanta Catherine Laboure se spune ca ar fi fost vizitata de mai multe ori de catre Fecioara Maria. Potrivit povestilor spuse de ea, Caterina isi punea mainile pe genunchii Mariei in timp ce vorbea cu ea intr-o capela goala. Cand Caterina a murit in 1876, ea a primit ritualurile funerare tipice, si a ramas ingropata pana in 1933.
Iin 1933 ea a fost exhumata, ca parte a procesului de sfintenie. Cea ce au gasit a fost trupul Caterinei perfect conservat. Corpul ei este acum intr-un mormant de sticla expus in Paris.
5


5.) Doamna Xin Zhui.
Xin Zhui a fost sotia unui nobil chinez in timpul Dinastiei Han. Ea a trait o viata excesiv de luxoasa, pe care a prins-o in anii 163 inainte de Hristos. Ea a fost extraordinar de obeza si a murit de un atac de cord.
Aceste circumstante tragice sunt insotite de conservarea stranie a trupului ei. Cercetatorii au dezgropat-o in 1971, si au descoperit ca pielea ei era moale si articulatiile ei inca se puteau misca. Infiorator.
6