Iata cateva fapte nebunesti despre jocurile de noroc din cazinouri despre care ei nu vor ca tu sa afli

Ce se intampla in Vegas, ramane in Vegas…in caz ca nu va pierdeti economiile de o viata, asta depinde de voi.

Sigur, pentru majoritatea oamenilor Las Vegas arata ispititor. Tot farmecul, toata splendoarea, si toate fetele de acolo sunt toate foarte atragatoare (si bufetele cu mancare sunt si mai atragatoare.) Dar chiar si Frank Sinatra canta despre zilele “glorioase” ale Las Vegasului ca fiind nu chiar atat de glorioase pe cat se spunea.
Aici sunt 17 din lucrurile pe care cazinourile spera sa nu le afi vreodata. Cateva dintre ele sunt destul de socante.

1. In primii cincisprezece ani Atlantic City a avut cazinouri, infractiunile violente si crimele au crescut pana la 199%, iar furturile mult mai mult, pana la 481%.
1


2. Doua treimi din persoanele dependente de jocurile de noroc, in cele din urma sau transformat in criminalitati pentru asi finanta obiceiurile care le-au produs dependenta.
2


3. Cazinourile sunt infiintate ca niste labirinturi gigante pentru a te face sa pierzi intr-un mod intentionat in asa fel incat sa numai pleci niciodata.
3


4. Bauturile gratuite va face sa fiti neglijent si indraznet, chiar beat.
4


5. Mesele gratuite si biletele pentru spectacole sunt menite pentru a va tine in cazino astfel incat sa jucati cat mai mult.
5


6. Cazinourile sunt specializate in jocuri care produc castiguri rapide (cum ar fi black jack si aparatele cu sloturi) dar in cele din urma iti iau banii pe termen mai lung.
6


7. Baile si mancarea sunt bine si cat mai adanc pozitionate in cazinouri astfel incat sa va impiedice sa va ganditi sa plecati rapid din ele.
7


8. Luminile din cazinouri sunt facute sa semene cu cele ale sufrageriei tale, facandu-te sa te simti mai calm, mai relaxat, sa stai confortabil.
8


9. Catolicii si credintele iudaice au tolerat si au sprijinit jocurile de noroc in trecut.
9


10. Cazinourile pun intentionat lumini stralucitoare peste tot pentru a da impresia ca toata lumea este castigatoare (de obicei lucrurile nu stau asa.)
10


11. Nu exista ceasuri, iar rareori sa existe ferestre in cazinouri, pentru a impiedica jucatorii sa-si faca griji in legatura cu timpul pierdut jucand.
11


12. Urmarirea rezultatelor anterioare nu va vor ajuta sa va dati seama de rezultatele ce urmeaza sa vina, (E totul aleator oamenilor.)
12


13. Cunoscand un joc bine nu o sa va creasca sansele de a castiga ceva mai mult. Totul e in mare parte Noroc.
13


14. Nu o sa va castigati banii inapoi pentru simplul fapt ca platiti destul de mult.
14


15. Jocurile de noroc au aparut inca de pe timpuri preistorice.
15


16. Doar pentru ca jucati mai mult, asta nu inseamna ca sunteti destinati sa castigati un castig mare.
16


17. Doar 9% din americanii nativi din California au beneficii din cazinouri.
17