Elevii unei şcoli intră pe uşa clasei pentru a susţine un EXAMEN foarte greu – Ce au găsit scris pe băncile din clasă este o surpriză pe care nu o vor uita toată viaţa lor… Minunat!

Cu toţii ne amintim cu plăcere, dar şi cu groază de clipele grele petrecute în şcoală. Cum fiecare notă proastă însemna o zi grea, dar şi cât de bucuroşi şi fericiţi eram atunci când eram răsplătiţi pentru munca noastră. Fiecare profesor avea carisma lui şi poate că multe dintre notele primite erau din cauza lor. In toţi anii de şcoală probabil cel mai greu lucru era acela de a susţine o teză sau un examen dificil, dar ce s-a întâmplat într-o şcoală din America este o noutate, dar şi o lecţie de viaţă dată de un profesor elevilor săi.
Era o zi normală pentru elevii unei şcoli gimnaziale din America, doar că astăzi aveau să susţină un examen foarte greu pe care nu îl vor uita niciodată alături de profesoara lor Chandni Langford, iar ceea ce nu ştiau este că profesoara a ajuns în sala de examen puţin mai devreme şi le-a scris diferite încurajări pentru a putea să îi susţină moral

1


Era un examen foarte important şi toţi elevii erau sub presiune şi foarte stresaţi, dar citatele minunatei profesoare avea să îi înveselească şi să le ridice moralul.

”Lis, aminteşte-ţi că nu este nici un lift pentru a reuşi, trebuie să urci pe scări. Te vei descurca!”

2


”Kwydir, a învăţa este o super-putere! Aminteşte-ţi, niciodată să nu încetezi să încerci şi să îţi măreşti capacităţile intelectuale!”

3


”Yovani, nu o să îţi spun că va fi simplu, dar pot să îţi garantez că va merita! Incearcă din răsputeri!”

”Ish, ştiu că este prima dată când dai acest test. Foloseşte-ţi toate puterile şi dezvoltă-ţi creierul”

4


Fiecare mesaj era personalizat pentru fiecare elev pentru a putea să îi încurajeze şi să treacă cu bine de examen. Un gest ieşit din comun de frumos pe care aceşti copii îl vor aprecia toată viaţa lor. Poate că unii dintre ei vor ajunge şi ei la rândul lor profesori şi vor aplica această metodă

5