Cele 9 lucruri care ti se intampla atunci cand vei muri conform acestor oameni

Exista viata dupa moarte? Aceasta este o intrebare cu care se lupta cei mai multi oameni, si al carui raspuns nu il vom afla decat atunci cand vom pieri din aceasta viata.

…Oare vom sti? Au existat multe cazuri in care oamenii pretind ca au murit si au vazut viata de apoi, dar au fost apoi readusi la viata. Povestile lor sunt cu adevarat fascinante, chiar reconfortante, si poate chiar un pic infricosatoare. Partea cea mai interesanta este, de asemenea cea mai ciudata: multi dintre acesti straini au impartasit experiente similare in timp ce au fost “morti”.
Asta este ceea ce toti au vazut, auzit si simtit:

1. Lumina.
Marea majoritate a oamenilor care au murit au raportat ca au vazut celebra “lumina de la capatul tunelului”. acesta este cel mai frecvent lucru pe care oamenii il vad atunci cand sunt morti din punct de vedere tehnic.
1


2. Iti poti vedea corpul.
Multi oameni au aceasta “experienta in afara corpului” si vad corpul lor lipsit de viata sub ei atunci cand sunt din punct de vedere tehnic morti. Asta inseamna ca sunt un spirit necorporal plutind deasupra corpului lor. Ei pot vedea tot ce se intampla in camera si cine este in ea. Orice incercare de a restabili conectivitatea intre constiinta si corpul fizic nu reuseste, lasand persoana iesita din minti pentru cateva momente.
2


3. Ingeri pazitori.
Numeroase persoane sustin ca au vazut cel putin un inger sau duh stand de veghe si avand grija de ei in timpul lor scurt pe care il au in stramtoarea mortii. Unii spun ca sunt ajutati de spirit prin viata de apoi inainte de a fi trimisi inapoi in corpul lor.
3


4. Esti vizitat de mama ta.
Multi oameni spun ca au fost vizitati de mama lor prin viziuni in timp ce sunt pe patul de moarte sau in timpul mortii.
4


5. Vazand rude moarte.
Daca aveti o familie mare, pregateste-te sa-i vezi in viata de apoi. Multi oameni care au murit si au venit inapoi la viata spun ca au vazut rudele lor in timp ce faceau o vizita in viata de apoi. Se pare ca unele dintre aceste persoane sunt chiar intampinate de ceea ce pare a fi o petrecere mare facuta de rudele lor moarte.
5


6. Viata trece ca un flesh prin fata ochiilor.
Pregateste-te pentru a retrai cele mai bune si cele mai rele momente ale vietii tale. Multi oameni vad viata lor intr-o clipa in fata ochilor in apropierea mortii sau chiar experiente de dupa moarte. Vor vedea realizarile lor si amintirile lor ruland in fata ochilor lor, ca un film de viata al acestora.
6


7. Puteti vedea pe toata lumea, si puteti auzi pe toata lumea.
O multime de oameni povestesc capacitatea lor de a vedea oamenii din camera cu ei si incercand sa interactioneze cu ei, dar ei nu pot deoarece corpul lor este lipsit de viata si spiritul / constiinta lor ramane treaz. Orice încercare de a atrage atentia oamenilor din jurul lor pentru ai observa este inutil.
7


8. Pace.
Printr-o foarte mare majoritate, cel decedat care a revenit la viata a spus ca a simtit un sentiment coplesitor de pace si calm. Este atat de puternic si iubitor incat sufletul si constiinta nu stie cum sa inteleaga un astfel de sentiment calmant.
8


9. Nu vrei sa te intorci.
Potrivit numeroaselor raporturi, experienta mortii este atat de pasnica si calmanta ca multi oameni care experimenteaza asta nu vor sa se intoarca la viata obisnuita de dinainte. Imaginati-va ca simtiti ceva atat de bine incat nu doriti sa va intoarceti la viata pentru care ati luptat din greu sa o pastrati.
In aceasta viata, nu putem sti cu adevarat ce se intampla dupa ce vom muri. Poate ca nu va fi o lumina stralucitoare si multe persoane dragi… sau poate ne vom simti pur si simplu fericiti, iubiti si calzi. Dar un lucru este sigur… daca o persoana a decedat și simtit ca si cum ar fi fost in ceruri, doar pentru a fi expulzat si adus inapoi? Ei bine, asta s-ar simti ca naiba.
9