Ce li sa intamplat acestui cuplu de 67 de ani pare imposibil. Dar nu e… WOW

Olympia DeNittis in varsta de 95 de ani, si Michael DeNittis in varsta de 94 de ani au fost casatoriti timp de 67 de ani de fericire, au crescut unul langa altul si au fost iubiti din copilarie, asa ca o viata plina de fericire impreuna avea sens.

Din moment ce au petrecut practic intreaga lor viata impreuna, nu e de mirare modul in care au parasit aceasta lume: impreuna.

Nici unul dintre ei nu a stiut, dar Michael și Olympia au murit in acceasi zi la distanta de cateva ore unu fata de celalalt.
1


Cand Olympia a murit centrul medical JFK HAVEN, azilul din Edison, familia ei a decis sa nu-i spuna lui Michael, care ducea o lupta cu cancerul la un spital diferit.
2


Ei nu iau spus lui Michael din cauza ca el era inca in spital si acolo era o sansa ca el sa se intoarca acasa, au vrut ca el sa aiba putere.
Dar parea ca simte, ca Olypia a murit. In termen de 32 de ore dupa decesul ei si Michael a murit de asemenea. Se pare ca nici unul dintre ei nu au vrut sa petreaca timp in aceasta viata sau cealalta, fara a fi unul langa celalalt.
3