Ce acesti pasageri au vazu in afara ferestrelor avionului m-ar inspaimanta pentru totdeauna

Daca aveti o teama de a zbura cu avionul si doriti sa puteti zbura din nou pe viitor, s-ar putea sa doriti sa va opriti din citit aici.

Pentru toti pasagerii de la bordul unui zbor din Londra, Marea Britanie, cel mai rau cosmar a devenit o realitate in timp ce zburau spre Florenta, Italia, saptamana trecuta.
Avionul lor a fost obligat sa faca o aterizare de urgenta dupa ce o parte din aripa stanga a cazut. La scurt timp dupa decolarea de pe areroportul London City un zgomot puternic sa auzit la bordul avionului, 60 de pasageri au fost socati sa descopere ca o parte de (1,8 m) din aripa se balanganea in aer.

1


Iata un videoclip cu incidentul filmat de catre unul dintre pasageri:
Jurnalistul de la Daily Telegraph, pe nume Cole Moreton a fost unul dintre cei 60 de pasageri de la bord si a explicat ce a trecut prin mintea tuturor in acel moment de frica…
“Bubuitul a facut ca lumea sa sara in sus de frica, si era alarmant, apoi ne-am gandit ca acest lucru nu este corect, cu siguranta stie Pilotul? Dar nu parea ca ne prabusim. Asa ca a fost o perioada de cateva minute tensionate in care ne agitam in asteptarea unui anunt, a fost o usurare sa ne intoarcem teferi la sol”.
Aeronava Avro RJ85 a fost deturnata inapoi la aeroportul London City si a aterizat cu partea avariata arsa,care atarna de restul aripii. Pasagerii au fost pusi pe un alt zbor la doua ore dupa ce au aterizat pe London City. Mai tarziu Purtatorul de Cuvant al Aeroportului a declarat ca piesa a fost doar o acoperire pentru mecanica interioara a avionului. Capacul mecanismului de functionare de pe partea cu aripa a devenit partial decomandat si echipajul a urmat procedurile standard in aceste cazuri.