Atunci cand visezi departe viata devine mai frumoasa

Sa fi normal e plictisitor, da sa traiesti la intensitate poate fi atat de greu, printre alte cuvinte trebuie sa iesi din tipar si sa obtii lucruri noi ca de exemplu o geaca de piele, o motocicleta Harley-Davidson, si o trambulina pentru a face cascadorii, nu? Gresit.

Puteti duce o viata interesanta folosind lucrurile pe care le aveti deja, asta daca nu te deranjeaza sa schimbi complet modul in care le folosesti.
Aruncati o privire la modalitatile alternative si interesante pe care le puteti folosi cu elementele de zi cu zi, ar trebui totusi sa optati pentru geaca de piele, motocicleta si trambulina daca doriti sa fiti cu adevarat cool, dar facand aceste schimbari cu siguranta va vor face mai cool, ceea ce inseamna un inceput.

1. Foloseste toate acele dopuri pe care le aveti imprastiate de dupa ziua vinului de saptamana trecuta, sau a wekeend-ului in care ati consumat vin, pentru a confectiona vase mici de plante.
1


2. Folositi ata dentara pe care o utilizati in mod normal, chiar inainte de a merge la dentist (si numai inainte de a merge la dentist) pentru a felia branza.
2


3. Anvelopele plate sunt un lucru de domeniul trecutului, atunci cand utilizati butoaie pe post de roti. Asa ca este o pana de butoi.
3


4. Cine are nevoie de o caciula de lana plictisitoare in stil vechi, cand puteti purta o cutie eleganta?
4


5. “Vopsea? Nu am avut nici o cutie goala din ele.”
5


6. Relaxant si extrem in acelasi timp.
6


7. Hei, e mai bine decat sa spargi sticla si apoi sa lingi cioburile de sticla sparte de pe podea.
7


8. Pentru ca a manca cu mainile este atat de nerafinat.
8


9. Cand viata iti ofera un autobuz care a intrat in camera ta de zi, face… o camera de zi mai mare cu autobuzul.
9


10. Tot ce duce la branza topita, nu poate fi gresit.
10


11. Dupa ce decongelezi congelatorul, dute si spunele tuturor prietenilor tai sa-si coseasca peluza lor in timp ce esti pe la ei.
11


12. Renuntati la ideea ca electricienii sunt necesari.
12


13. Pastele: Chibrit comestibil.
13


14. Cel care pierde trebuie sa curete.
14


15. Daca un buldoexcavator nu este un item de zi cu zi pentru tine, viata ta are nevoie de mai multa munca decat am crezut initial.
15