Acesti oameni faimosi au comis incest si se pare ca nimanui nu i-a pasat

Casatorindu-te cu fratele sau varul tau pare o nebunie nu-i asa? (Nu numai asta, dar este de asemenea si ilegal).

In timp ce majoritatea oamenilor simt ca este gresit, exista de asemenea unele persoane care simt contrariul. Ei nu au nici o problema in a mentine dragostea in propria gena.
Acestea sunt unele dintre cele mai celebre cazuri cu cei mai cunoscuti oameni din lume care se angajeaza in actul de inces. De ce nu au oamenii o problema cu asta?

1. Woody Allen si Soon-Yi
Allen sa casatorit cu fiica adoptata a fostei sale sotii, Soon-Yi dupa Mia Farrow si sa despartit. Soon-Yi care este mai tanara cu 35 de ani decat Allen a sustin ca ea niciodata nu la considerat tatal ei ca figura. Deci, in timp ce aceasta tehnic nu este incest, inca … totusi..
1


2. Albert Einstein si Elsa Lowenthal
Einstein o persoana despre care multi considera ca ar fi fost una dintre cele mai inteligente persoane din lume, stia cei place. Ii placea prima lui verisoara. Deci el a decis sa inceapa o relatie cu aceasta si sa se casatoreasca cu ea. Cine este sa i se opuna? El nu e un om nepriceput.
2


3. Angelina Jolie si James Haven
In timp ce acestia doi nu sunt casatoriti si nici nu exista vreo dovada concreta cu privire la relatia lor incestuoasa, Jolie si-a luat fratele ei Haven, la multe evenimente de decernare a premiilor pe covorul rosu. Ei au impartasit de asemenea multe saruturi pasionale in fata camerelor de luat vederi.
Intr-un interviu, James a declarat ca este greu pentru el sa gaseasca dragostea pentru ca el are deja “femeia perfecta” in viata lui, sora lui.
3


4. Charles Darwin si Emma Wedgwood
Acest tip de fapt a testat in mod activ teoria evolutiei, cand sa casatorit cu prima lui verisoara si a avut (o Doamne) 10 copii cu ea, el a descoperit curand efectele secundare de a avea copii consangvinizati. Multi dintre copii lui erau bolnavi destul de des, si asta la impins sa afle de ce, ceea ce el a descoperit a fost ca, din cauza reproducerii pe care a practicat-o, copii au fost mai sensibili la boli.
4


5. Jerry Lee Lewis si Myra Gale Brown
Doamne atotputernic, mingi mari de foc! Nu numai ca Lewis sa casatorit cu prima sa verisoara, dar in momentul casatoriei lor ea avea numai 13 ani si el 22 de ani. Cum a fost asta permis legal?
5


6. Presedintele Franklin Delano Roosevelt si Eleanor Roosevelt
O da. Comandantul Sef de asemenea inmuiat in cerneala de familie. Franklin si Eleanor erau verisori de gradul 5, deci nu e asa de rau pe cat au mentionat unii oameni in acest articol, dar inca se pune.
6


7. Morgan Freeman si E’Dena Hines
Freeman neaga vehement acest lucru, dar zvonurile se invarteau ca sa angajat intr-o relatie cu nepoata lui. Desi este greu de dovedit un zvon, este, de asemenea, este greu sa dezaprobam acest anumit lucru, deci vom spune ca juriul este in afara acestui caz inca.
7


8. Mackenzie si John Phillips
John Phillips un cantaret cu trupa Mamas si Papas si fiica sa, actrita Mackenzie Phillips a avut o relatie sexuala de comun acord, care a fost alimentata in principal de droguri, dar asta nu pare a fi o scuza buna.
8