Acesti oameni din istorie se poate sa fi fost vampiri. Yikes !!

Inca de la primul film Twilight, vampirii au reintrat in cultura noastra intr-un mare fel.

Ce este cu acesti oameni cu piele palida si canini mari de ne intriga atat de mult?
Poate parea un nou fenomen, dar oamenii au avut o frica obsesiva de vampire de secole. Nu erau doar povesti cu oameni din timpuri vechi, iata aici cativa oameni despre care s-a spus ca erau vampiri. Ai grija, aceste povesti pot fi urmatoarele blockbustere de la Hollywood.

1) Vlad al III-lea Dracula Tepes.
Omul care l-a inspirat cel mai mult pe contele Dracula. El a fost un conte roman care era renumit pentru cruzimea sa. Istoricii estimeaza ca a omorat aproape 100,000 de oameni in timpul vietii sale, si isi decora uneori camera cu cadavre despicate.
1


2) Contesa Elizabeth Bathory.
In anii 1600 un membru al familiei regale ungare, a spus ca Elizabeth Bathory ar fi responsabila pentru moartea a 650 de femei doar pentru ca ii placea sa faca baie in sange uman. Surprinzator, a fost o sursa de inspiratie pentru filmul Dracula al lui Bram Stoker, alaturi de Vlad Tepes.
2


3) Fritz Haarmann
Cunoscut ca “Vampirul din Hanovra”, acest german a fost unul dintre primii criminali in serie. Cartea sa de vizita era sa omoare oamnei muscandu-i de gat.
3


4) Richard Chase.
De la “Vampirul din Hanovra” la “Vampirul din Sacremento”. Intre 1977-1978, Chase a omorat si a baut sangele a 6 oameni. Una din victimele sale avea doar sase luni.
4


5) Josephine Smith.
Un om al strazii din St. Petersburg, Florida, a sunat la 911 dupa ce o parte din fata i-a fost muscata de o femeie ce spunea “Sunt un vampire, o sa te mananc”. El a identificat- pe Josephine Smith ca atacatoarea lui, dar ea nu-si aducea aminte de eveniment.
5


6) Rod Ferrell.
Conducatorul unui cult numit “Clanul vampirilor”, Rod Ferrell i-a ucis pe parintii prietenei lui pentru ca ea sa poata fi initiata in acest clan (doar orfanii putea face parte?). Cand a fost arestat le-a spus politistilor ca nicio inchisoare nu il poate tine pentru ca el era un vampire de 500 de ani.
6


7) Allan Menzies.
Menzies era obsedat cu filmul din anul 2002 “Regina damnatilor” si era convins ca vampirul din film il voia si pe el sa fie vampir. El a simtit ca singurul mod in care poate fi asa este sa-si injunghie prietenul de 42 de ori si sa-i bea sangele.
7