Aceste torturi realistice numai infricosatoare nu sunt. Sunt extraordinare!

Iubesc torturile, dar abilitatile mele personale de a face torturi nu trec mai departe de “adauga 2 oua”.

De aceea, sa prepar torturile elaborate pe care le vad la TV sau in cofetarii nu este o solutie pentru mine.

De aceea, cand am vazut ce face Debbie Goard cu “torturile” ei, eram mai mult decat gelos. Am fost socat… si infometat!

Altadata o creatoare de torturi exotice, Debbie in varsta de 46 de ani s-a specializat acum in crearea torturilor realistice. (Da, este un tort care se poate manca.)
12


“Exista povesti despre torturile mele care spun ca acestea stateau ore intregi in vitrina pana ca cineva sa-si dea seama ca sunt de mancare. Este destul de placut sa-ti fie apreciata munca.”, spune ea.
1


“Nu am vazut niciodata asta ca o cariera”, spune ea. “Era o simpla slujba, o slujba foarte grea.” In timp ce lucra sa o cofetarie, un coleg i-a sugerat sa faca o cariera din talentul ei.
2


Dar acum isi iubeste munca. Si la fel fac si ceilalti, judecand dupa vanzarle ei!
3


“Din moment ce rar fac aceleasi toruri de doua ori, in fiecare zi simt ca reinventez roata”, explica ea. “Daca ar fi trebuit sa fac acelasi tort din nou si din nou cred ca as innebuni de plictiseala.”
4


“Sunt recunoscatoare ca sunt fortata sa ies din zona mea de confort. Am auzit expresia ‘Asta este un tort?’ de mii de ori.
5


Ea spune ca pana si cele mai usoare torturi dureaza 8 ore pentru preparare, cele complexe pot dura saptamani.
6


Dar dupa ani de patiserie, Goard a spus ca ca are o singura regula pentru ea: “Mereu incearca sa fii mai bun decat ultima data!”.
7


8


9


10


11