Aceste persoane au dus chirurgia plastica la un alt nivel… un nivel nebunesc. Dumnezeule

Chirurgia estetica este o industrie care se bazeaza pe nesiguranta.

Multe dintre persoanele care recurg la aceste proceduri nu au nici un fel de deformari, pur si simplu ei nu sunt fericiti cu ceea ce sunt, si ei cred ca modificarea corpului lor va schimba asta. In unele cazuri cu adevarat bizare, pacientii de chirurgie plastica cere de fapt deformari, deoarece asta le da un sentiment de identitate.
Iata aici cateva persoane care au dus limitele chirurgiei plastice la extrem si au devenit cineva (sau ceva) sau alceva din cauza asta. Avertisment: cea mai mare parte din aceste lucruri sunt destul de ridicole.

1. Omul soparla.
Erik Sprague este un interpret de showuri ciudate cunoscut lumii si ca “Omul soparla” pentru ca, ei bine nu e evident? Sprague are cinci coarne de teflon care au fost implantate pe fruntea sa pentru a crea imaginea de sarpe ca gluga peste ochi, patru dinti ascutiti, o limba bifurcata, si buze impregnate cu verde, pe langa tatuajele care acopera tot corpul sau.
1


2. Papusa sexy in viata.
Katella Dash sa nascut barbat, dar acum se straduieste sa arate la fel de mult ca o femeie papusa explosiva pe cat de mult posibil. Asta nu este o insulta, acestea sunt cuvintele ei exacte. Cand discutam de faptul ca a cheltuit aproape 100.000 de dolari, bani pe care ia cheltuit numai pentru sani, ea spune ca a adoptat aspectul de papusa sexy pentru ca “este vorba de cat demult poate fi o persoana falsa”. Bine atunci…
2


3. Pisica vanatoare.
Dennis Avner inca detine in prezent recordul mondial pentru cele mai multe modificari corporale. Modificarile lui Avner includ tatuaje pe tot corpul si fata, implanturi subdermice care modeleaza fata, si fruntea cu podul nasului sau incat sa arate mai mult ca o pisica, ascutirea dintilor, urechile alungite, si piercinguri dureroase in buza superioara care arata ca niste mustati. A purtat chiar o coada robotizata pentru a finaliza opera.
3


4. Fata animata din viata reala.
Anastasiya Shpagina in prezent foloseste make-up si exercitii fizice regulate pentru a realiza animatia pe care ea a perfectat-o, dar ea spera ca intr-o zi sa obtina o procedura chirurgicala facuta in ochii ei si talie astfel incat ea sa arate asa permanent. Ea spune ca aceasta este de fapt o procedura foarte obisnuita in Japonia.
4


5. Femeia care ia dat fiicei sale in varsta de opt ani 12.935 de dolari in vouchere de chirurgie plastica.
Sarah Burge este cunoscuta pentru sutele de proceduri de chirurgie plastica pe care le-a facut. Deoarece aceasta este singura ei cerere la faima, ea a considerat ca este potrivit sa-i dea fiicei sale in varsta de opt ani o masina de bani pentru modificari corporale. Sarah mentioneaza ca voucherele nu sunt valabile pana cand fiica ei nu implineste 18 ani, dar asta face cadoul sa fie unul si mai inspaimantator, corect?
5


6. Ken papusa umana.
Pentru a realiza acest aspect plastic, Justin Jedlica a trebuit sa se supuna rinoplastiei, implanturi in piept, implanturi in umeri, implanturi de biceps, implant de vitel, si numeroase facelifturi.
6


7. Cel mai sangeros facial.
Bar Refaeli este un supermodel care a platit o suma nesfanta de bani pentru un tratament facial bizar care a implicat injunghierea fetei sale de peste 300 de ori pe parcursul mai multor ore. Frumusetea doare… cred.
7