Aceste paduri inspaimantatoare te vor face sa vrei sa fugi… sa fugi de spaima sau de bucurie prin ele !!

Chiar daca a inceput acolo sau nu, se pare ca fiecare film de groaza se termina cu o scena palpitanta in vreo padure infricosatoare.

Este locul ideal pentru ca un vampir sau o fantoma sa sara din spatele unui copac sau pentru ca victima sa cada intr-un sant in care nu se astepta. Foarte rar supravegheate de autoritati, padurile sunt locurile ideale in care criminalii pot lua parte la activitati ilicite si, cum o sa vezi, unele paduri pot ascunde si mai mari orori.

1) Dering Woods, Anglia

Aceasta padure este uneori numita cu incantare “padurea care tipa” pentru ca daca treci noaptea pe aici poti auzi tipete venind din ceata. Se spune ca tipatul este al unui om care a fost legat de un copac si ucis cu o sabie.
1


2) Padurea Wychwood, Anglia

Aceasta padure intunecoasa este locul ideal unde spiritele se pot ascunde. Cei ce trec pe aici simt adesea maini ce trec pe langa gaturile lor. Exista, de asemenea, si povestea lui Amy Robsart, sotia lui Earl de Leicester, care a murit dar isi vizita sotul in padure pentru a-i spune ca va muri in 10 zile. Asa a fost.
2


3) Aokigahara, Japonia

Cunoscuta ca “marea de copaci” datorita densitatii imense, aceasta padure de sub Muntele Fuji este cunoscuta ca “padurea sinuciderilor”. Peste 500 de oameni au folosit densitatea padurii pentru a ascunde sinuciderile inca din 1950. Se spune ca inca le poti auzi tipetele daca traversezi padurea noaptea.
3


4) Isla de las Munecas, Mexic

Aceasta insula de langa Mexic are o padure in care, de trei copaci, atarna cateva papusi-bebelusi. Dar de ce? Don Santana, singurul locuitor al insulei, a descoperit o data la mal cadavrul plutitor al unei fetite. El credea ca spiritul fetitei incepuse sa il bantuie asa ca a strans toate acele papusi la un loc, sperand sa o domoleasca. El a murit in acelasi loc in care i-a gasit cadavrul.
SONY DSC


5) Devil’s Tramping Ground, Carolina de nord

Acest loc de campare de langa Harper’s Crossroads este invaluit in mister. Pe peticul de pamant la care te uiti nu poate creste iarba, nici macar semintele nu rodesc. Localnicii cred ca acest loc este favoritul diavolului pentru a-si pune in practica ritualurile demonice. Acest loc a derutat si specialistii, care dupa ce au luat mostre nu si-au putut da seama de ce nu creste nimic aici.
5


6) Padurea Neagra, Germania

Clasicul cadru infricosator al povestilor Fratilor Grimm este inca locul unor aparitii fantomatice, inclusiv o fetita, o doamna batrana, un om masiv imbracat in stilul anilor ’80, si ceva ce martorii descriu ca un “caine zburator”.
6


7) Padurea Hoia-Baciu, Romania

Cunoscuta de unii ca fiind “Triunghiul Bermudelor al Transilvaniei”, cei ce locuiesc in apropiere sustin ca aceasta padure incalcita detine un portal catre un taram intunecat. Multi care au trecut prin acest portal nu s-au mai intors niciodata.
7